Fontos információk

térképRegisztráció

Első napon a BME Q és I épületeiben 7:30-8:00 óráig történik az érkezés és a regisztráció. Minden más napon reggel 8:00 órától van a gyülekező, a gyermekért 16-17 óra között kell jönni ugyanabba a csoportterembe (továbbiakban: tankörterem), ahova reggel érkezett.

A BME térképe (Az eligazodást szervezők fogják segíteni, de az épületekben jól látható helyen jelölve lesznek az irányok.)

Kérjük, ne felejtse el magával hozni a Szülői Nyilatkozatot (az érvényességhez a 3. számú melléklet maximum 4 nappal korábbi kitöltésű legyen), amit a tankörvezető vesz majd át.

Hogyan készüljön a gyermeke?

Lehetőleg reggelizzen, mivel a tábor ideje alatt 3 étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna). Aki jelezte speciális étkezési igényét, az a neki megfelelő étrendet kapja.

Mivel kinti-benti foglalkozások egyaránt lesznek, így az időjárásnak és előrejelzésnek megfelelő öltözet, könnyű, lehetőleg sportcipő ajánlott egész hétre.

A gyermek csoportjának tankörterme egész héten ugyanaz lesz, de a hozott értékekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Kérjük, gyermeke hozzon magával tolltartót (ceruza, pár színes ceruza, radír, hegyező), mert a tábor ideje alatt szükség lesz rá.

Péntek délután (2015. június 3.) 14:00 órától, a diplomaosztóra eljöhet a szülő is, ahol élő közvetítésben megnézheti a Gyerekegyetemet záró diplomaosztót.

A tábor idejére megnyitunk egy telefonvonalat, amit csakis sürgős esetben kérnénk használni (tel. 061-463-1555). Köszönjük!

Share

About the Author: