Információk 5-8. osztályosoknak

A Gyerekegyetem szervezői ebben az évben azt a célt tűzték ki, hogy a 2016-tól sorban álló gyermekeknek elsőbbségi lehetőséget biztosítsanak a jelentkezéseknél, amíg a helyek be nem telnek. További 1000 fő érdeklődő szülő iratkozott fel a hírlevélre.

Az elsőbbségi jelentkezések után a 2018-as tábor II. turnusára nem maradtak szabad helyek. Amennyiben lesznek visszamondások és szabadulnak fel helyek idén, akkor a jelentkezés sorrendjében a nyolcadikosoknak fogjuk felajánlani ezeket a helyeket.

Ha a következő években szeretne részt venni a BME Gyerekegyetemen, már ebben az évben regisztrálhat a Gyerekegyetem Informatikai Rendszerébe.

A jelentkezés feltételeiről és pontos menetéről kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót: www.gyerekegyetem.bme.hu/pontgyujtes

A Gyerekegyetem nyári táborra való jelentkezés kizárólag a Gyerekegyetem Információs Rendszeren (GYIR) keresztül történik, ezért ha részt kíván a következő évi táborokban, feltétlenül regisztráljon a rendszerbe.

Regisztráció a rendszerbe:

Fontos: Ha ebben az évben már regisztrált a GYIR rendszerben és van azonosítója, akkor a regisztrációt nem kell megismételni.

  1. A GYIR belépési oldalán (www.gyerekegyetem.bme.hu/gyir) kattintson a „Belépés a Gyerekegyetem Információs Rendszerbe”, majd a „Regisztráció” gombra.
  2. Töltse ki az érdeklődő gyermek alapadatait (név, születési dátum, jelenlegi osztály), valamint a szülő kapcsolattartási adatait (név, e-mail cím).
  3. Ha a regisztráció sikeres, a bejelentkezéshez szükséges (XX-XXXX formátumú) azonosítót a rendszer elküldi a megadott email címre. Ez az azonosító szükséges lesz a belépéshez.
  4. Bejelentkezéskor a GYIR belépési oldalán adja meg az azonosítót és a beállított jelszót.

 

Share